©2019 by Wheelpoint-velgen-specialist. Proudly created with Wix.com

Engine Block Pressure Testing

Welkom bij Wheelpoint de velgen specialist sinds 2007

 

Diensten

De verschillende diensten die wij aanbieden

Tire

Over Wheelpoint

Wheelpoint.nl heeft de grootste voorraad in velgen en banden, met scherpe prijzen en een zeer compleet assortiment voor alle automerken. U kunt onze schitterende producten bekijken op onze website www.wheelpoint.nl, maar wij hebben ook veel voorraad in onze winkel te Uden.

Je kan ook meer over ons lezen op onze andere profielen:

Luxe velgen

Wheelpoint is ook aanbieder van een overzicht luxe velgen. Enkele velgen die wij voeren zijn Vossen, Rohana, Ferrada, Vorsteuner, Veemann, Rotiform or Avant Garde. Deze velgen zijn uitermate geschikt voor iedereen die iets exclusief wil.

HF-3_tinted_gloss_black_480_480_75.jpg

We zijn er trots op dat we een van de grootste velgenspecialisten van Nederland zijn!

 

Belangrijke automerken

Enkele automerken waar wij diensten voor aanbieden

Audi

Hoewel je het misschien niet verwacht van het Duitse automerk Audi, staat de A van Audi voor het continent waar het merk opgericht is: Azië. Het automerk staat is onderdeel van de VW groep en bestaat bijna 55 jaar.

Volkswagen

Volkswagen wordt vaak afgekort als VW. De bekendste serie van Volkswagen is de Golf die ondertussen uitgegroeid is tot de 7-serie. Waar de Golf vroeger vooral werd gezien voor jongeren, spreekt de top of the range ook de luxe zakenrijders aan.

BMW

De Bayerische Motoren Werke -vooral bekend als BMW- verkoopt jaarlijks ruim 2 miljoen auto's. Onder BMW vallen ook Rolls Royce en Mini. De grootste groei van BMW zat de laatste jaren vooral in China. Daarnaast is BMW groot geworden in de Autosport.

Landrover

Een niet zo'n bekend merk is de land rover. In de VS heeft het merk echter een grote status als terreinwagen. Door de matige afzetmarkt voor terreinwagens is was het geen heel groot merk in Nederland. Echter de Discovery en de Range Rover zijn in opkomst als luxe 4x4's.

 

Contact

Vluchtoord 255406 XP Uden

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now